Workshop – Grip op mijn scheiding

Scheiden heeft een enorme impact op het leven. Ouders in scheiding worden overspoeld met emoties en weten vaak niet waar te beginnen. Pijnlijke ervaringen en angst voor wat komen gaat spelen een grote rol.

Vragen die ouders in scheiding zichzelf stellen zijn:

• Hoe ga ik om met mijn emoties?
• Waar ligt mijn invloed als alleenstaand ouder?
• De scheiding is pijnlijk, hoe blijf ik in goed contact met mijn ex-partner?
• Hoe gaat het straks met de opvoeding?
• En, welke risico’s lopen de kinderen, wat kan ik doen?
• Hoe krijg ik grip op mijn nieuwe leven?
• Ik wil geen vechtscheiding, hoe kan ik dat voorkomen?

Zijn deze vragen herkenbaar?
Zorg er dan voor dat jij hier antwoorden op vindt. Want jij kunt namelijk als individu van grote waarde zijn voor het positieve verloop van jullie scheiding. Pak regie over de scheiding, jouw nieuwe leven en alleenstaand ouderschap. Hoe? Door deel te nemen aan de workshop: Grip op mijn scheiding

Resultaat:
• Jij bent beter in staat om te gaan met jouw emoties.
• Jij hebt meer inzicht in hoe het best te communiceren met jouw ex-partner.
• Jij hebt meer inzicht in wat jouw kinderen nodig hebben en hoe jij dit kan geven.
• Jij hebt kennis en handvaten om een vechtscheiding te voorkomen.
• Jij weet beter wat jij wilt en waar jouw grenzen liggen.

Voor wie?
Voor ouders die gaan scheiden of net zijn gescheiden, en handvaten willen in deze moeilijke periode.
Inhoud: Deze workshop is samengesteld voor ouders die preventief willen leren handelen om zo onnodige strijd met hun ex-partner te voorkomen. Dit aan de hand van theorie en het bespreken van praktijksituaties. Maar jullie gaan ook zelf aan de slag met oefeningen die gericht zijn op de eigen situatie. Het programma verloopt dynamisch en interactief.

Wanneer
11 januari 2023 van 09.30 – 12.30 – Locatie Tromplaan 9 – Enschede
12 januari 2023 van 18.30 – 21.30 – Locatie Tromplaan 9 – Enschede

Investering
De kosten van deze workshop bedragen 109.- (all-in). De investering is inclusief een reader en persoonlijk terugkommoment à 1 uur. De aanmelding is definitief zodra de kosten voor deelname zijn betaald.

Privacy

Deelname mag anoniem, iedereen is vrij in wat zij wil delen. Gevraagd rekening te houden met elkaar en het waarborgen van een veilige sfeer.

Geef je op via onderstaand contactformulier.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Ik beantwoord je bericht binnen 24 uur.

M.H. Tromplaan 9, 7511 JJ Enschede