Uit elkaar zonder kinderen

Je relatie of huwelijk is over en het lukt je maar niet om je leven opnieuw op te bouwen. Je voelt je leeg en verdrietig. Werken gaat moeizaam en de nachten zijn kort. Hoe krijg je weer zin in je leven?

Ook als je geen kinderen hebt, kan het einde van je relatie voor veel stress zorgen. Wat doe je in zo’n situatie? Je hart luchten bij een familielid of vriend(in) helpt even, maar na een tijdje durf je hen niet meer lastig te vallen. ‘De breuk is nu al tijden geleden, dan moet je toch verder met je leven’, zie je hen denken. Toch adviseer ik je om vooral te blijven praten én professionele hulp te zoeken. Dat kan via je huisarts, maar je kan ook rechtstreeks contact opnemen met een scheidingscoach.

Professionele hulp van een scheidingscoach
De methode van Succesvol Scheiden Nederland helpt jou om de breuk een plekje te geven. Zodat je een nieuwe start kan maken. De coaching is helemaal gericht op jouw ervaring en sluit aan bij jouw vragen. Voor welk resultaat ga jij?

  • Lekker in je vel zitten
  • Goed slapen
  • Prettig aan het werk zijn
  • Minder stress
  • Een gezellige vriend(in) zijn
  • Meer levensgeluk

Ben je klaar met al die stress? Laten we dan kennismaken

In een gratis oriëntatiegesprek vertel ik je hoe coaching jou kan helpen je leven weer op te pakken. Bel (06) 21 28 37 78 of stuur een mail aan info@scheidingscoachtwente.nl, dan maken we aan afspraak.

Lees verder over:
De methode Succesvol Scheiden Nederland
Kosten en aanmelding
Veel gestelde vragen over coaching bij scheiding