Succesvol scheiden, wat is dat eigenlijk?

Waar denk jij aan bij succesvol scheiden? Voor mij stond mijn kind op nummer één toen mijn partner en ik besloten te scheiden. Als we zonder nare gevolgen voor ons kind konden scheiden, was voor mij de scheiding succesvol.

Succesvol scheiden heeft niet te maken met juridische zaken of financiële zaken. Maar alles met de beste omgang met je ex-partner, zodat jij en je kind niet in een nare en dure vechtscheiding belanden. Coach en ervaringsdeskundige Wanda Vendrig ontwikkelde een coachprogramma om succesvol te scheiden en noemde het Succesvol Scheiden Nederland. Ik volgde de gespecialiseerde opleiding en ben gecertificeerd scheidingscoach. Ik ben de enige coach in Twente die dit coachprogramma aanbiedt.

Zonder strijd, zonder stress
Het coachprogramma zorgt ervoor dat je alle negatieve emoties die je nog hebt over de scheiding en over je ex-partner kunt neutraliseren. Zodat je er niet zoveel last meer van hebt. Wanda Vendrig van Succesvol Scheiden Nederland vertelt daarover: ‘Het coachprogramma zorgt ervoor dat de communicatie met de ander beter verloopt. Dat je als het ware in elkaars taal gaat praten. Waardoor je kind ook minder last heeft van de scheiding. En het zorgt dat je een compromis kunt sluiten zonder strijd, zonder stress.’

Vijf modules voor Succesvol Scheiden
Het unieke van de aanpak van Succesvol Scheiden Nederland is dat de coaching alleen jou aangaat. Het is een persoonlijke aanpak waarbij de andere ouder niet betrokken is. Vanuit jouw emotie, beleving, doelen en vragen gaan wij aan het werk om onbewust gedrag in beeld te brengen. Zodat jij beter weet te reageren op wat jouw leven op dit moment zo frustreert. We maken daarbij gebruik van een of meerdere modules van de methode Succesvol Scheiden Nederland:

  • Omgaan met emoties
  • Beter communiceren
  • Compromis sluiten
  • Je kind begeleiden
  • Samen opvoeden

Wil je ook succesvol scheiden?
Plan dan vrijblijvend een oriëntatiegesprek in. Ik help je graag succesvol uit elkaar te gaan. Dat gun ik jou en je kind(eren).

Meer weten over Succesvol Scheiden Nederland. Bekijk dit filmpje van Wanda Vendrig of de website van Succesvol Scheiden Nederland.

Samen de kinderen begeleiden
Liever samen met je partner het coachprogramma volgen? Dat kan. Met de modules ‘je kind begeleiden’ en ‘samen opvoeden’ kunnen jullie samen aan de slag. Ik vertel je er graag meer over tijdens een oriëntatiegesprek.