Moduleaanbod

Aan de hand van diverse losse coachmodules wordt er aangesloten op jouw persoonlijke situatie, hulp kan vraag- en situatiegericht worden aangeboden.
De modules bestaan uit:

  • Emotie neutraliseren en rouw
  • Communicatie
  • Conflicthantering
  • Kindermodule (Belang van het kind, leeftijd- en verwerkingsfasen)
  • Opvoeden na scheiding (Ouderonthechting, twee huishoudens)

Elke module leert jou tools toe te passen, ter voorkoming van een vechtscheiding en om een vechtscheiding te doen laten afnemen. Het resultaat van de inzet is een succesvolle scheiding, waardoor jij verder kan met jouw leven!

Scheiden... hoe nu verder?

Een scheiding is ingrijpend, voor de kinderen, als wel voor jou als ouder zijnde. Voor en tijdens de scheiding zijn er veel dingen om aan te denken, rekening mee te houden en te voorzien. Los hiervan beland jij in een rollercoaster van emoties. Een heftige periode dus! En dan ben jij ook nog ouder.

Voor, tijdens en na de scheiding komt er van alles voorbij, voorspelbare momenten maar ook onverwachte verrassingen. Het is een hele prestatie om het leven te blijven managen en daarbij de 'nieuwe' ouderrol op te pakken en in te vullen.

Ook tegenover jouw ex partner zul jij een andere positie in moeten nemen. Je hebt immers samen nog 1 verantwoording te delen en dat is het ouderschap. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Het fijnste zou zijn als het allemaal soepel en gemakkelijk verloopt, toch wijst de praktijk uit dat dat niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op de onderstaande knop voor contact, lees verder op mijn website of kijk bij - over mij -.