Het aanbod

Aan de hand van diverse coachmodules wordt er aangesloten op jouw persoonlijke situatie. De coaching kan daardoor vraag- en situatiegericht worden aangeboden.

De modules bestaan o.a. uit:

  • Emoties, rouw en verwerken
  • Communicatie
  • Conflicthantering
  • Kindermodule (Belang van het kind, leeftijd- en verwerkingsfasen)
  • Opvoeden na scheiding (Ouderonthechting, twee huishoudens)

Elke module leert jou tools toe te passen, ter voorkoming van een vechtscheiding en om beter in de situatie te staan. Het beoogde resultaat van de inzet is dat jij verder kan met jouw leven, zoals jij dat wil, vanuit jouw regie!

Modules kunnen zowel los als in een - meer maandenprogramma - worden gevolgd.

Een scheiding is ingrijpend, voor de kinderen, als voor jou als ouder zijnde. Voor en tijdens de scheiding zijn er veel dingen om aan te denken, rekening mee te houden en te voorzien. Los hiervan beland jij in een rollercoaster van emoties. Een heftige periode dus! En dan ben jij ook nog ouder.

Het is een hele prestatie om het leven te blijven managen en daarbij de 'nieuwe' ouderrol op te pakken en in te vullen.

Ook tegenover jouw ex partner zul jij een andere positie in moeten nemen. Je hebt immers samen nog 1 verantwoording te delen en dat is het ouderschap. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Het fijnste zou zijn als het allemaal soepel en gemakkelijk verloopt, toch wijst de praktijk uit dat dat niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op de onderstaande knop voor contact, lees verder op mijn website of kijk bij - over mij -.