Danny van Rees. 

Gespecialiceerd en gecertificeerd scheidingscoach 

aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland.

Over mij

Wat kun je je machteloos, boos en vol verdriet voelen voor, tijdens, en na een scheiding. Het idee dat je hele leven opnieuw opgebouwd moet worden en dat gepaard met de angst of jij je kinderen nog wel regelmatig zult zien… of er nou eindelijk eens rust komt in de situatie. Die vechtscheiding wil jij niet, jij wilt rust en geluk, voor de kinderen en jouzelf. Zoals het nu gaat, gaat het niet langer. Je bent geestelijk op en nog meer geld aan mediators of advocaten wil jij niet besteden.

Dat begrijp ik heel goed. Als gescheiden vader heb ook ik ervaren wat er allemaal bij een scheiding komt kijken, welke angsten er spelen en het jezelf blijven afvragen wanneer de scheiding ooit verwerkt zal zijn. Ik heb ervaren wat wel en niet werkt, genoeg fouten gemaakt, maar ook hulp gekregen wat weinig effectief bleek te zijn. Doelen bleven onbeantwoord, en de meeste hulp vraagt om aanwezigheid van beide ouders, maar of dat altijd werkt?

Het kan ook anders! En dat gun ik jou! Ik gun jou een succesvolle scheiding! Met scheidingscoach Twente help ik ouders bij het verwerken van de scheiding, dat emoties verzacht zijn en geen rol meer spelen. Maar daar blijft het niet bij!

Als gecertificeerd scheidingscoach heb Ik de beschikking over een compleet pakket om jou bij jouw vragen te helpen. Het complete en unieke programma wordt aangeboden door Succesvol Scheiden Nederland. Mijn specialisatie als scheidingscoach heb ik verworven bij Succesvol Scheiden Nederland, welke reeds met haar gecertificeerde coaches al z'on 7000 ouders heeft geholpen. Het coachprogramma is dé erkende formule wat mij met Scheidingscoach Twente uniek maakt in de regio.

Maar wat betekent dit voor jou:

  • Door middel van eenoudercoaching gaat mijn aandacht uit naar jou, jouw beleving, jouw problemen, jouw perspectief. Zonder de aanwezigheid van de andere ouder.
  • Jij kunt zo eenzijdig bereiken om op een rustige wijze te communiceren met jouw ex waardoor jij nu wel dingen voor elkaar krijgt, dat jij je gehoord voelt.
  • Jij kunt bereiken betrokken te zijn bij de ontwikkeling van jouw kinderen.
  • Jij wordt je bewust van hoe jij jouw kinderen kunt helpen de scheiding te verwerken door hun signalen te herkennen. Jij kunt als ouder een belangrijke rol vervullen voor jouw kinderen. En veiligheid bieden, weten wat het belang van het kind werkelijk is.
  • Jij gaat je bewust worden van wat ouderonthechting is en wat jouw rol hierin is en hoe jij hier mee om kunt gaan.
  • Opvoeden in twee gezinnen, Jij weet straks hoe dat werkt!
  • Geen strijd meer! Doordat jij weet hoe de andere ouder communiceert en wat haar/zijn conflictstijl is.

Gemiddeld gaan jaarlijks 60.000 stellen uit elkaar, daarbij zijn jaarlijks ongeveer  70.000 kinderen betrokken, 48% van alle gescheiden vaders  krijgt in de praktijk geen hulpverlening, in mijn beleving kan dit beter! Mijn missie is om zo veel mogelijk ouders te helpen met hun scheiding. Aan de hand van psycho educatie, oefeningen en het aanleren van tools ontstaat er bewustwording. Deze inzichten worden vervolgens vertaald naar de relatie tot de andere ouder en de kinderen. Het werk van Scheidingscoach Twente komt ten alle tijden ten goede aan het belang van het kind!

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op voor het plannen van een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin wij samen gaan bekijken hoe ik jou het best kan helpen.

Voor meer informatie kun je ook terecht op mijn Facebook bedrijvenpagina en LinkedIn. Hier post ik met grote regelmaat berichten die jou wellicht meer duidelijkheid zullen geven over mijn werk als Scheidingscoach.

Linkedin

https://www.linkedin.com/in/dannyvanrees/

Facebook

https://www.facebook.com/ScheidingscoachTwente