Hoi, Ik ben Danny van Rees van Scheidingscoach Twente

En dit is waarom ik scheidingscoach ben.

Wat kun je je machteloos, boos en vol verdriet voelen als je gaat scheiden. Het idee dat je je hele leven opnieuw moet opbouwen en de angst of je je kinderen nog wel regelmatig zult zien… of er nou eindelijk eens rust komt in de situatie.

Die vechtscheiding wil je niet

Jij wilt rust en geluk, voor de kinderen en jouzelf. Zoals het nu gaat, gaat het niet langer. Je bent geestelijk op en je wilt niet nog meer geld besteden aan mediators of advocaten.

Dat begrijp ik heel goed
Als gescheiden vader heb ook ik ervaren wat er allemaal bij een scheiding komt kijken. Ik ken de angsten die er spelen. En het jezelf blijven afvragen wanneer je de scheiding verwerkt zal hebben. Ik heb ervaren wat wel en niet werkt. Genoeg fouten gemaakt. Maar ook hulp gekregen die weinig effectief bleek te zijn. En daarbij kwam dat de meeste hulp vraagt om aanwezigheid van beide ouders, maar of dat altijd werkt?

Het kan ook anders
En dat gun ik jou! Ik gun jou een succesvolle scheiding. Met scheidingscoach Twente help ik ouders bij het verwerken van de scheiding. Zodat emoties verzachten en geen rol meer spelen. Maar daar blijft het niet bij. Als gecertificeerd scheidingscoach bied ik je een compleet programma om je bij jouw vragen te helpen. Zodat jij én je kinderen weer rust vinden.

Uniek in Twente

Dit coachprogramma is ontwikkeld door Succesvol Scheiden Nederland. Wat maakt deze coaching uniek?

1. Het programma is gericht op jou als ouder. Je volgt het dus niet samen met je ex-partner. Daarom noem ik het ook wel eenoudercoaching. Jij hebt de controle.
2. Jouw verhaal staat centraal. Ik leer jou hoe je in jouw situatie het beste kunt handelen.
3. Je leert vaardigheden die je helpen de scheiding te verwerken en een goede relatie op te bouwen met de andere ouder en je kinderen. Die vaardigheden komen ook in andere situaties van pas. Levenslessen dus.
4. Ik durf te garanderen dat de situatie en de communicatie met je ex-partner verbetert als je actief met het programma aan de slag gaat. Durf jij het aan?

De kinderen mogen niet de dupe zijn
Ik werkte jaren in de hulpverlening en heb veel ervaring met het begeleiden van gezinnen. En ik baal dat veel ouders nergens terechtkunnen. Dat de huidige zorg niet aansluit bij hun hulpvraag. Dat heeft zoveel gevolgen voor ouders én hun kinderen. Dat zag ik ook dagelijks in mijn werk als hulpverlener. Daarom heb ik mij gespecialiseerd tot scheidingscoach. Het is mijn overtuiging dat ouders pas in het belang van kinderen kunnen samenwerken, als ze elkaar zien als vader of moeder, en niet als ex-partner. Als je een neutrale houding tegenover elkaar kan aannemen. Zolang je geen aandacht geeft aan het onderliggende – en vaak onbewuste – gedrag, blijven patronen bestaan. En is een oplossing ver weg.

Durf jij die patronen te doorbreken?
Het verwerken van je scheiding is een individueel proces. Mijn uitgangspunt is dat jij door de coaching leert om anders in de situatie te staan. Daardoor kun je strijd voorkomen en jouw situatie veranderen. Ik leg je graag uit hoe je dat in jouw situatie kunt doen.
Wil je meer weten? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in.

Lees ook de ervaringen van andere ouders.

Danny van Rees
Gespecialiseerd en gecertificeerd scheidingscoach
Aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland.