Medezeggenschap: ik hoor graag van je

Scheidingscoach Twente is een kleine zorgaanbieder. Dat betekent dat ik volgens de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (WMKZ) niet verplicht ben om een cliëntenraad in te stellen. Toch hoor ik graag wat je van mijn diensten vindt. Het is van grote waarde voor de kwaliteit van mijn diensten om van jou te horen hoe je de coaching hebt ervaren.

Kwaliteit van coaching bij scheiding
Ben je (on)tevreden over de zorg of onderdelen daarvan, heb je tips over hoe ik werk of mis je misschien iets? Laat het weten! Jouw inbreng doet ertoe en helpt de zorg die ik lever te verbeteren. Van mij krijg jij alle ruimte om vrijuit te spreken en de zorg bespreekbaar te maken. Dat kan waar, hoe en wanneer jij dat wilt. Jij bent vrij om te allen tijde inbreng te leveren.

Cliënttevredenheid
Daarnaast peil ik ook mijn eigen waarnemingen. Tijdens de geplande evaluatiemomenten worden vragen, wensen en verwachtingen besproken. Een klein cliënttevredenheidsonderzoek is een onderdeel van het zorgtraject. Dat biedt jou de mogelijkheid om aan de hand van een aantal stellingen de zorg te waarderen. Alle vormen van inbreng worden anoniem geregistreerd.
Wil je de ervaringen van anderen lezen? Kijk dan bij ervaringen.