Medezeggenschap cliënten

Kleine zorgaanbieders zijn beschrijvende de WMCZ niet verplicht om een cliëntenraad in te richten. Desondanks acht ik de mening en visie van cliënten van grote waarde voor de te leveren kwaliteit van zorg. Ik vindt goede zorg belangrijk en wil dit de cliënten ook teruggeven. Jouw mening doet er dus toe!

Ben jij (on)tevreden over de zorg of onderdelen daarvan, heb jij tips ten aanzien van mijn werken of heeft jouw advies een heel andere reden, mis jij iets? Laat het weten! Jouw inbreng doet er toe en helpt de zorg die ik lever te verbeteren.

Van mij krijg jij alle ruimte om vrijuit te spreken en de zorg bespreekbaar te maken, dat kan waar, hoe en wanneer jij dat wilt. Jij bent vrij om te allen tijde inbreng te leveren. Daarnaast peil ik ook mijn eigen waarnemingen. Tijdens de geplande evaluatiemomenten worden vragen, wensen en verwachtingen ook besproken. Een klein cliënttevredenheidsonderzoek is tevens een onderdeel van het zorgtraject wat jou de mogelijkheid biedt om aan de hand van een aantal stellingen de zorg te waarderen.

Alle vormen van inbreng worden anoniem geregistreerd.