Ik ben niet tevreden. Wat nu?

Ben je niet tevreden over de zorg die ik verleen? Dan hoor ik dat graag, zodat we samen in gesprek kunnen. Bel je me op (06) 21 28 37 78? Of stuur me een mail via info@scheidingscoachtwente.nltwente.nl.

Gebruik voor het melden van jouw klacht het klachtenformulier, lees gelijk hoe de interne afhandeling van jou klacht er uit ziet in het stroomschema.

Komen wij er samen alsnog niet uit dan kan jij een gesprek aanvragen bij de klachtenfunctionaris.

Onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen
Wanneer jij niet tevreden bent over de zorg, kun je altijd een gesprek aanvragen bij de klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris is onafhankelijk. Het doel van het gesprek met de klachtenfunctionaris is de situatie te bespreken en tot een oplossing te komen. De klachtenfunctionaris is er voor jou, en kan bemiddelen en adviseren. Mocht er vanuit dit contact geen oplossing komen, dan wordt de klacht officieel in behandeling genomen door de geschillencommissie.

Scheidingscoach Twente is met haar lidmaatschap bij SoloPartners aangesloten bij een geschilleninstantie en heeft de klachtenregeling op orde volgens de WMO en WKKGZ: de klachtenprocedure is weergegeven in een overzichtelijk stroomschema. Bekijk ook het klachtenreglement.

Klachtenreglement WMO

Stroomschema klachtenregeling WMO

Valt jouw ontvangen zorg niet onder bovenstaande wetgeving? Ben jij op particuliere basis in zorg?
Dan wordt de klacht behandeld volgens het stroomschema klachtenregeling (Wkkgz).

Klachtenreglement WKKGZ

Stroomschema klachtenregeling WKKGZ

Ondersteuning van Landelijk Meldpunt Zorg
Je kunt je vraag ook neerleggen bij het Landelijk Meldpunt Zorg. Deze stichting geeft informatie en advies als je een vraag of klacht hebt over de kwaliteit van zorg. Het Landelijk Meldpunt lost geen klachten op, maar helpt cliënten wel verder. Zo informeren zij over de mogelijkheden om de klacht op te lossen, beantwoorden vragen en helpen met praktische tips. Het Landelijk Meldpunt Zorg is onderdeel van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Ga naar de website van het Landelijk Meldpunt Zorg.