Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Blijft de scheiding jouw leven beheersen en kom je er op eigen kracht niet uit? Staat de andere ouder niet open voor gezamenlijke hulp? Kies dan voor eenoudercoaching van Scheidingscoach Twente. Ik help je volgens de formule van Succesvol Scheiden Nederland. Zodat jij weer controle krijgt over je leven.

Bij deze coaching is het niet nodig dat je samen met je ex-partner komt. Jij kunt namelijk ook alleen de situatie veranderen en uit een vechtscheiding stappen. Jij kunt situaties neutraliseren en ombuigen van eindeloze discussies naar samen een oplossing zoeken. Want als jij het anders aanpakt, reageert je ex-partner ook op een andere manier. Hier geldt het principe actie = reactie. Benieuwd hoe dat werkt? Ik leg het je graag uit tijdens een gratis oriëntatiegesprek.

Wat we doen tijdens het oriëntatiegesprek:

1. Kennismaken: jij vertelt over jouw situatie en je specifieke vraag. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je bereiken?
2. Over de coaching: ik legt uit hoe het programma van Succesvol Scheiden is opgebouwd. En hoe het principe van eenoudercoaching werkt. Ik kan je ook direct zeggen of het programma bij jouw vraag aansluit.
3. Na ons gesprek: als de coaching bij jouw vraag past, maak ik een persoonlijk programma en een offerte. Deze stuur ik je per e-mail toe. Ga jij akkoord met het voorgestelde programma, dan plannen we de eerste coaching sessie in.