De eenoudercoaching is me supergoed bevallen, het heeft me inzicht gegeven in hoe je beter kunt communiceren. Door je emoties rondom de scheiding te neutraliseren help je de negatieve gedachten te neutraliseren en je kind minder te belasten. Danny, de coach, neemt echt de tijd om naar je te luisteren en reageert snel wanneer je vragen hebt buiten de sessies om. Ik voel me hierdoor goed gesteund en zelfverzekerder om de situatie te veranderen rondom de scheiding. Dit helpt wat mij betreft veel beter dan mediation.
MARGA RETHAROS – ENSCHEDE
Gescheiden moeder van twee tieners

“Na een hele heftige vechtscheiding, en veel problemen die daaruit onstonden en weinig tot geen juiste hulp of ondersteuning, heb ik na 6 jaar eindelijk de juiste hulp gevonden bij Danny (Scheidingscoach Twente).

Na het eerste intake-gesprek had ik gelijk al een goed gevoel dat Danny me kon helpen bij veel onverwerkte trauma’s rondom mijn scheiding. En dit bleek inderdaad zo, de sessies waren soms best heftig en confronterend, maar desalniettemin heeft Danny me geleerd om anders te kijken naar wat er is gebeurd, hoe ik beter kan omgaan en handelen in moeilijke situaties in de toekomst. Hierdoor zie ik de toekomst nu een stuk positiever en hopelijk een stuk rustiger. Ik raad dus ook iedereen aan om voor hulp en een luisterend oor, contact op te nemen met Scheidingscoach Twente”
NICOLE WESSELS – ENSCHEDE (Fictieve naam)
Gescheiden moeder van twee dochters

“Via een kindercoach ben ik bekend geraakt met Scheidingscoach Twente. Mijn doel was het actie – reactie petroon leren begrijpen tussen mij en mijn ex-partner. Door goed te luisteren zocht Danny passende methodieken waardoor ik inzichten kreeg in mijn eigen aandeel.

Mijn algehele ervaring waardeer ik met een 8”
LINDA VAN BALEN – Moeder van zoon (13)
(fictieve naam)

 

“Via Wijkteams Enschede ben ik doorverwezen naar Scheidingscoach Twente. Binnen de heftige situatie waarin ik mij bevind, was ik op zoek naar mentale stabiliteit, en mijn rol als gescheiden ouder. Door de verkregen inzichten weet ik nu waar mijn invloed ligt, en dat geeft rust. Wat ik het meest prettig vond aan de coaching was de – down to earth – benadering”.

“Mijn algehele ervaring waardeer ik met een 8”.
Joost Bouwmeester (fictieve naam), vader van 3 pubers.

Zet die eerste stap naar meer rust in je leven.

Maak direct een afspraak via onderstaand formulier. Of bel mij op (06) 21 28 37 78. Ik beantwoord je bericht binnen 24 uur.

M.H. Tromplaan 9, 7511 JJ Enschede