De eenoudercoaching is me supergoed bevallen, het heeft me inzicht gegeven in hoe je beter kunt communiceren. Door je emoties rondom de scheiding te neutraliseren help je de negatieve gedachten te neutraliseren en je kind minder te belasten. Danny, de coach, neemt echt de tijd om naar je te luisteren en reageert snel wanneer je vragen hebt buiten de sessies om. Ik voel me hierdoor goed gesteund en zelfverzekerder om de situatie te veranderen rondom de scheiding. Dit helpt wat mij betreft veel beter dan mediation.

MARGA RETHAROS – ENSCHEDE
Gescheiden moeder van twee tieners

Na een hele heftige vechtscheiding, en veel problemen die daaruit onstonden en weinig tot geen juiste hulp of ondersteuning, heb ik na 6 jaar eindelijk de juiste hulp gevonden bij Danny (Scheidingscoach Twente).

Na het eerste intake-gesprek had ik gelijk al een goed gevoel dat Danny me kon helpen bij veel onverwerkte trauma’s rondom mijn scheiding. En dit bleek inderdaad zo, de sessies waren soms best heftig en confronterend, maar desalniettemin heeft Danny me geleerd om anders te kijken naar wat er is gebeurd, hoe ik beter kan omgaan en handelen in moeilijke situaties in de toekomst. Hierdoor zie ik de toekomst nu een stuk positiever en hopelijk een stuk rustiger. Ik raad dus ook iedereen aan om voor hulp en een luisterend oor, contact op te nemen met Scheidingscoach Twente.

NICOLE WESSELS – ENSCHEDE (Fictieve naam)
Gescheiden moeder van twee dochters

Via een kindercoach ben ik bekend geraakt met Scheidingscoach Twente. Mijn doel was het actie – reactie petroon leren begrijpen tussen mij en mijn ex-partner. Door goed te luisteren zocht Danny passende methodieken waardoor ik inzichten kreeg in mijn eigen aandeel.

Mijn algehele ervaring waardeer ik met een 8
LINDA VAN BALEN – Moeder van zoon (13)
(fictieve naam)

Via Wijkteams Enschede ben ik doorverwezen naar Scheidingscoach Twente. Binnen de heftige situatie waarin ik mij bevind, was ik op zoek naar mentale stabiliteit, en mijn rol als gescheiden ouder. Door de verkregen inzichten weet ik nu waar mijn invloed ligt, en dat geeft rust. Wat ik het meest prettig vond aan de coaching was de – down to earth – benadering.

“Mijn algehele ervaring waardeer ik met een 8”.
Joost Bouwmeester (fictieve naam), vader van 3 pubers.

Door alle gebeurtenissen voor en rond de scheiding raak je ook een beetje blind met wat dit alles met jezelf, je ex-partner en natuurlijk de kinderen doet. Na de coaching begrijp ik mijzelf en mijn ex-partner nu beter, waardoor ik de scheiding een plek heb kunnen geven. Tijdens het individuele traject heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld.

Mijn algehele ervaring waardeer ik met een 9.
Jeroen van Leeuwen – Vader van 4 kinderen (fictieve naam – verwijzer wijkteams Enschede)

“Danny werkt adaptief en is zeer helder en adequaat in zijn communicatie. Hij kan goed luisteren en reflecteren. Het traject verliep voorspelbaar en overzichtelijk” “De meerwaarde van de coaching geef ik een 8”

Esmee Jacobs – Moeder van twee volwassen zoons
(Fictieve naam – verwijzer wijkteams Enschede)

“Het was mijn eerste coachtraject en ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Gaande de weg wist Danny de zere plek bloot te leggen, en leerde mij anders te denken. Het traject sloot goed aan op mijn persoonlijke situatie”. “Mijn ervaring met Scheidingscoach Twente waardeer ik met een 8,5”

Maurice Boers – Vader van twee tieners.