Coaching bij scheiding als aanvulling op mediation

Kies jij voor mediation bij je scheiding, maar lopen de emoties zo hoog op dat jij en je partner er samen niet uitkomen? Hoe de mediator ook zijn best doet, jullie belanden telkens in discussies. Super frustrerend, want je wil het beste voor je kinderen doen. En deze chaotische situatie kost je bakken vol energie. Je verlangt naar rust.

Soms zitten je emoties het maken van goede afspraken in de weg. Het helpt dan om eerst je eigen emoties te verwerken en te leren uit het conflict te blijven. Daarmee helpt een scheidingscoach je. Met de methode van Succesvol Scheiden Nederland kan ik je leren conflicten te vermijden. Zodat je wel samen met je ex-partner goede afspraken kan maken. En je je kinderen echt op de eerste plek kan zetten.
Zit jij midden in zo’n situatie? Informeer naar de mogelijkheden van coaching of maak direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Bel (06) 21 28 37 78 of stuur een mail aan info@scheidingscoachtwente.nl.

Samenwerken met mediator
Heb je als mediator regelmatig ex-partners aan tafel die er samen niet uitkomen? Ik ondersteun jouw traject graag met persoonlijke coaching voor de individuele partners. Ik leer de ouder(s) om emoties te neutraliseren, beter te communiceren en uit het conflict te blijven. Dat kan tegelijk met jouw mediation-traject of voordat de mediation start.
Hoe helpt de coaching jouw werk als mediator?
Je werk wordt gemakkelijker en efficiënter, omdat emoties een minder grote rol spelen tijdens het proces.
Er is minder frustratie, waardoor ouders sneller overeenstemming bereiken en blij zijn met het resultaat.
Omdat de partners er bij jou aan tafel uitkomen, is een rechtszaak niet nodig.

Wil je weten of ik als scheidingscoach iets voor jouw klanten kan betekenen?
Bel (06) 21 28 37 78 of stuur een mail aan info@scheidingscoachtwente.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.